Om mig

Jag heter Elsa, är 22 år gammal (fyller 23 inom snar framtid!) och bor i lilla staden Valö, som ligger en bit utanför Stockholm. Här har jag bott i hela mitt liv och trivs ändå ganska bra just nu i min lägenhet på 35 kvadratare. Mina drömmar är förbi Sveriges gränser och förhoppningsvis kommer jag en dag få bo i ett helt annat land. För tillfället nöjer jag mig med Valö och mitt liv här. Jag jobbar heltid på en restaurang och trivs faktiskt väldigt bra. En del människor tycker det är konstigt att jag gillar mitt jobb så mycket, men eftersom jag är supersocial och älskar att prata med människor är detta ett perfekt jobb för mig.

Mina intressen

Först och främst älskar jag att träna. Jag har under mina år prövat massa olika sporter som fotboll, innebandy, ridning och ishockey. Jag tycker om det mesta men har svårt att hålla kvar intresset! Just nu har jag ett gymkort på ett gym nära där jag bor. Där finns det inte bara tillgång till själva gymmet, utan de har också massa grupptränings klasser. Jag brukar varva boxning, Zumba, yoga och helt vanlig gympa!

Ett annat intresse jag har är att laga mat och baka. Med tanke på att jag är intresserad av träning är det kanske inte är speciellt oväntat att jag tycker om nyttig mat. Jag gillar att göra traditionella rätter och bakverk lite nyttigare. Jag har till exempel världens bästa recept på nyttiga chokladbollar, brownies och till och med chips… Lovar att lägga ut de recepten på bloggen en vacker dag! Som jag nämnde tidigare så är jag även en väldigt social person och spenderar därför väldigt mycket tid med mina vänner. Jag älskar att bjuda på middagar, gå på fest, fika, promenera och hitta på andra slags äventyr med mina kompisar. Att vara omringad av människor är någonting som är väldigt viktigt för mig, det ger mig väldigt mycket energi. Jag är även väldigt nära med min familj som består av min mamma Kristina, pappa Peter och min gulliga lillasyster Lisa som är 12 år.

Min blogg

Här på min blogg kommer ni att få läsa om min vardag och allt jag tycker om att göra. Helt enkelt kommer detta vara en vardagsblogg, möjligtvis med lite extra inslag av träning och hälsa då det är någonting jag verkligen brinner för!

Hoppas ni kommer tycka om att följa mig och min blogg.