En månad kvar på jobbet

Mamma påminde mig om att det bara är några veckor kvar tills jag flyttar härifrån. Det gav mig lite ångest. Tanken att jag ska lämna det här, hela mitt liv, alltså. Jag kommer inte längre kunna gå runt i Valö’s lilla stad, shoppa i butikerna och träffa kompisar för en fika. (Haha, det här låter som en kopia av mitt inlägg om min fika i solen med Linnea). Jag kommer inte heller kunna umgås med min familj, träna på mitt gym eller sova i min egna säng. Usch. Det kommer nog bli svårt.

4 veckor kvar…

Jag hade dessutom en så himla rolig dag på jobbet. Gästerna var trevligare än någonsin, uteserveringen var full proppad och all personal hade ett jättebra samarbete. Det var bara en härlig stämning och det fick mig ännu en gång att tänka på att det snart är över. Kan ni förstå att jag bara har en månad kvar på det här jobbet? Jag kan knappt förstå det själv. Efter tre år ska jag aldrig mer arbeta på den här arbetsplatsen… Så konstigt att tänka på det viset.

Sista tiden.

Missförstå mig rätt, jag ser väldigt mycket fram emot mitt nya jobb och mitt nya liv på Malta! Det kommer bli superroligt och antagligen ett av mitt livs största äventyr. Men det är ju ett väldigt stort steg då jag alltid bott i Valö i hela mitt liv och dessutom rest väldigt sällan. Så det kommer bli någonting helt nytt! Nu den här sista tiden ska jag ta vara på varje minut. Ska umgås så mycket jag kan med mina vänner, kollegor och familjemedlemmar. När det gäller mitt jobb är jag säker på att mitt nya arbete på Betsson kommer bli minst lika roligt. Alla jag pratat med därifrån verkar så himla trevliga och de verkar ha en bra stämning!