Tankar om framtiden

Trots att jag bara är 22 har jag redan hunnit byta framtidsplaner och drömmar minst hundra gånger. Vissa perioder har jag velat bli brandman, drejare eller hockeyproffs och andra perioder har jag haft fullt fokus på matlagning, fotografering eller att göra egna smycken.

Jag är helt enkelt en person med mycket intressen och konstant många bollar i luften, som ni säkert har förstått utifrån mitt förra inlägg. Jag gillar att göra mycket saker på en gång och vill gärna ha mycket förändringar i livet. Därför tyckte jag det passade bra att tillägna ett helt inlägg, endast till mina tankar om framtiden och mina drömmar.

Byte av jobb

Många kommer nog bli chokade av detta, men jag känner att det snart är dags för mig att byta mitt nuvarande jobb. Jag älskar restaurangen jag jobbar på, det är ett ställe med fantastiska kollegor, en bra arbetsplats och underbara gäster. Men nu har jag arbetat där i nästan tre år och känner att det är dags att byta. Jag vill göra någonting helt nytt. Jag drömmer om en karriär inom någonting annat helt annat. Jag vill jobba med någonting mer nytänkande, någonting helt annorlunda än det jag gjort förut. Jag vill är inte helt och hållet säker på vad jag vill göra med min karriär eller vad jag vill bli, men jag är säker på att jag kommer veta det så småningom.

Min mamma hittade inte sitt kall i livet (webdesigner) förens hon blev fyrtioåtta så jag känner att jag har mycket tid att pröva mig fram och hitta det jag vill arbeta med. Ingen stress här inte!

Byte av land

Detta är nog min största dröm. Att flytta utomlands. Att komma till ett nytt land, där de pratar ett annat språk och har en annan kultur. Jag bryr mig egentligen inte om det är i Norge, Sydkorea eller Australien. Så länge det är utanför Sveriges gränser är jag öppen för allt som kommer min väg. En dag kommer jag flytta till ett annat land och jag kan inte bärga mig tills den dagen kommer.