Fika i Solen

Vilket väder! Vilken dag! Ja, idag har jag verkligen haft mycket energi som ni säkert märker. När himmelen är blå och solen skiner finns det inte mycket att klaga på. Ett fantastiskt väder är hemligheten bakom en fantastisk dag helt enkelt! Eftersom jag har varit ledig från mitt jobb har jag hunnit med en massa trevliga saker denna lördag. Låt mig berätta om min mysiga dag för er!

Shopping

Jag började min dag med att cykla in till stan, i tid med att affärerna öppnade. Eftersom vädret var så bra var det redan fullt med människor ute på stan! Blir så lycklig att se alla vår-glada människor med solglasögon, jeansjackor och glasstrutar.

Jag var på jakt efter lite nya kläder. Mitt huvudsakliga mål var att köpa ett par nya jeans och ett par sköna träningsskor, men som vanligt när shoppingsugna jag är i farten blev det lite mer än så. Hittade bland annat en helt underbar sommarklänning i den finaste rosa färgen någonsin. Jag är medveten om att sommaren inte riktigt är här än men man kan alltid drömma sig bort till värmare dagar… Påminn mig om att jag måste lägga upp en bild på klänningen så att ni får se hur fin den är!

Härliga Linnea

När plånboken hade använts flitigt träffade jag en god vän. Minns ni Linnea som jag var på tjejmiddag hos? Skrev ett inlägg  om det för ett tag sen. Det var iallafall henne jag hade bestämt att träffa!

Vi satte oss på en ute servering och beställde in lunch. Jag tog en chevré sallad och Linnea körde på klassikern Spagetti Bolognese. Så härlig att sitta med solens strålar i ansiktet och ha fina samtal med en bra vän! Tycker det är så skönt att varmare tider är på väg… Man blir ju mycket gladare!