Tjejmiddag hos Linnea

Vilken kväll! Finns det någonting bättre än bra vänner, god mat och härliga samtal? Jag tror inte det. Det är verkligen det bästa som finns.

Min kära vän Linnea hade bjudit in mig samt tre andra fina tjejer på en liten tjejmiddag. När vi kom dit hade Linnea fixat superfint med tända ljus, en fantastisk dukning på bordet och vi blev bjudna på champagne innan vi skulle sätta oss för att äta. Så trevligt med människor som anstränger sig lite extra när de har gäster på besök! Det uppskattas verkligen enligt mig.

Kvällens meny

För att inte Linnea skulle behöva göra allting till middagen, bestämde vi innan att alla skulle hjälpas åt med maten. Vi delade upp allting så att alla fick göra olika saker. Linnea stod för drinkar och dricka medan jag fixade Toast Skagen till förrätt.

Varmrätten bestod av en extremt god pasta carbonara som Amelie hade gjort och en spenatsallad fixad av Maria. Efterrätten hade Klara förberett och det var nog min favorit på hela middagen! Hon älskar att hitta på nya recept när hon bakar och hade därför gjort en helt underbar kladdkaka – med en twist! Det var inte bara vilken kladdkaka som helst utan valnötter, kolasås och marshmallows vara också en del av receptet. Ja, ni hör ju själva hur gott det var… Helt underbart!

Vad vi gjorde

På en tjejmiddag är väll det givna att prata om allt och ingenting med sina tjejkompisar. Efter vi hade avklarat de vanliga samtalsämnena som kärlek, arbete och framtidsdrömmar så bestämde vi oss för att spela spel!

Vi körde charader vilket verkligen är ett roligt spel. Vi imiterade både kändisar och folk vi känner för varandra och så fick alla gissa vem man spelade. Superrolig aktivitet på en väldigt härlig kväll!